U+I 399 Apartment Close project

 Showhome design for contemporary apartment on Edgware Road. 

The 399 development is built on the former Oriental City supermarket site on Edgware Road which gave us a key direction on which to base our interior concept. We installed modern and traditional items which reflected the past and present and tied in perfectly with the properties roots. 


On arrival of the ground floor, 3 bedroom apartment we created a Zen garden which leads you from the street to a decked terrace. A strong, directional pathway leads visitors through a raked, gravel landscape lined with tall bamboos and rippled rockeries. The pathways draws you towards traditional Japanese focal points before you arrive on a calm and peaceful terrace. Throughout the property we continued this calmness by using soft lighting, tonal colours and an inviting feel. 


The marketing suite within the apartment is influenced by the bold patterns and colourful palette of the branding, an eye catching space which feels totally unique to this particular development. 


Our aim was to create a show home which stood out from the crowd. There are many new homes in the area and so styling a home which is memorable to those who visit was a very important factor.

U+I 399 Apartment